Marketing met daadkracht

Meer met marketing

Veel midden- en kleinbedrijven hebben op dit moment te maken met groeivraagstukken. Na een periode van crisis is dat natuurlijk heel mooi. Maar hoe zorg je ervoor dat al die doelen gehaald worden?

Binnen het bestaande team is er vaak wel de wil, maar niet de tijd om de marketing- en/of communicatievraagstukken op te pakken. En soms ontbreekt ook de juiste expertise om dit goed uit te voeren. In deze situaties kun je de flexibele marketingondersteuning van Dazlin goed gebruiken.

Marketing of communicatie op afroep

De inzet van Dazlin is handig: door de gespecificeerde offerte weet je exact wat de kosten zijn en hoe het budget wordt besteed. Je hebt geen extra mensen op de loonlijst. En we zijn gewoon fulltime bereikbaar. Je ontvangt een concrete planning als de offerte akkoord is en de opdracht wordt binnen de afgesproken termijn uitgevoerd. Zo klaar als een klontje ;-).

Van SEO-tekst tot websiteoptimalisatie

Wat zijn de werkvelden van Dazlin? We zijn thuis in teksten, ook SEO-teksten (vindbare teksten voor Google). We draaien onze handen niet om voor het versturen van een emailnieuwsbrief of helpen je met het maken van een activiteitenjaarplan. Ook de coördinatie van grote marketingcommunicatieprojecten, zoals het verbeteren van een bestaande website, de introductie van een nieuw product, pakken we graag op.

Als spin in het web voelen we ons snel thuis in een bestaand team en hebben we voelsprieten voor het halen van deadlines, vastleggen van afspraken met leveranciers en het prettig omgaan met collega’s. Kortom alles wat nodig is voor goed management en een geslaagd project.

Meer weten?

Ieder bedrijf is uniek. Toch is de grote gemene deler volgens ons: geloof in de toegevoegde waarde van je bedrijf en plezier in wat je doet. Dan komt het resultaat vanzelf. Kun je hulp gebruiken bij het behalen van je resultaten? Bel dan eens voor een afspraak.

Referenties

“Linda bewaakt het proces van marketing en communicatie en zorgt dat het gebeurt“

“Ze heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf”

lees meer